Μητέρα νόμιζε ότι το μωρό που περίμενε ήταν κορίτσι & ξόδεψε μια περιουσία σε ροζ είδη - Τελικά γέννησε αγόρι

Η ετοιμόγεννη Άννι Λάιτφουτ έμαθε από έναν υπέρηχο ότι το μωρό που περίμενε ήταν κορίτσι, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε ροζ φορεματάκια και κοριτσίστικα πράγματα, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτήν και η μέλλουσα μητέρα γέννησε αγόρι.

Η έκπληξη που ένοιωσε η Άννι Λάιτφουτ για το παιδί της ήταν μεγάλη αφού γέννησε αγόρι.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια λέει: «Όταν το μωρό έβγαινε, μου είπε μια μαία «Το αγόρι είναι μια χαρά.» «Μήπως εννοείς το κορίτσι», της είπα. «Όχι, είναι σίγουρα αγόρι», μου απάντησε.

Η Άννι λατρεύει το νεογέννητο αγόρι της που του έδωσε το όνομα Ρούμπεν, αλλά υποστηρίζει ότι εξακολουθεί να θέλει να κάνει και το κορίτσι που ονειρευόταν.

«Ήμουν κατενθουσιασμένη που έκανα αγόρι, αλλά περίμενα κορίτσι. Ήταν σαν να μου έδωσαν λάθος μωρό», ανέφερε η Άννι. 


Η μέλλουσα μητέρα είχε κάνει ένα υπερηχογράφημα στην 20η εβδομάδα της κύησής της και της είπαν ότι θα κάνει κορίτσι. Το νοσοκομείο στο οποίο έγινε το υπερηχογράφημα δεν σχολίασε το περιστατικό.

Η 36χρονη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων που χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της ενώ ήταν έγκυος πιστεύει ότι ο κόσμος πρέπει να είναι περισσότερο ενήμερος και πιο υποψιασμένος ότι οι υπέρηχοι μπορεί να μην είναι πάντα ακριβείς.


Μάλιστα, η 36χρονη Άννι έκανε ένα πάρτι για την γέννηση της «κόρης» της στο οποίο όλα ήταν ροζ, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. 


«Επειδή και εγώ έχω μια υπέροχη σχέση με την μαμά μου ήθελα ακριβώς αυτό να συμβεί για μένα και την κόρη μου», ανέφερε η Άννι. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ