Γιορτάστε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο NJV Athens Plaza με μοναδικές γεύσεις και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη

Γιορτάστε tête-à-tête με το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο NJV Athens Plaza απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου, τα γλυκά του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη που κάθε Παρασκευή τραγουδά στο Explorer’s Bar του Ξενοδοχείου.

Αναλυτικά το δείπνο Valentines για 2 άτομα στο εστιατόριο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με αφρώδη οίνο ως welcome drink, μενού 3 πιάτων (Entrée – Main Course – Dessert) και ένα μπουκάλι house-wine συνοδεία ζωντανής μουσικής και τραγουδιού από τον γνωστό και αγαπημένο Δάκη! (80 € κατ’ άτομο)

Στο Explorer’s Bar και στο ανακαινισμένο Plaza Café μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι Moscato D’ Asti ανά άτομο καθώς και Sushi, Finger food και ποικιλία γλυκών. (80 € / ζευγάρι)

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400

 


Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
 
Διαθέτει πολλαπλές επιλογές για καφές και φαγητό όπως το εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, το Explorer's Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρεττανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί το ιδανικό σημείο απόλαυσης καφέ στο κέντρο της Αθήνας. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ