Ο Jamie Dorman αποκαλύπτει ότι θεωρεί πολύ μεγάλο τον ίδιο για να ξαναπαίξει στις "50 αποχρώσεις του γκρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο Jamie Dorman θεωρεί εαυτόν πολύ μεγάλο πια για να παίζει στις "50 αποχρώσεις του γκρι".

Η τρίτη ταινία της σειράς κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στους κινηματογράφους προς μεγάλη ευχαρίστηση των απανταχού γυναικών που λάτρεψαν τα best seller. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο βρετανικό δίκτυο ITV, όπου μίλησε για το ρόλο του και την πιθανότητα να τον δούμε σε μια τέταρτη ταινία που θα περιγράφει την περίεργη σχέση του Κρίστιαν Γκρέι και της Αναστασίας.

"Δεν υπάρχουν άλλα βιβλία. Η [E.L. James] έγραψε τα πρώτα δύο από την σκοπιά του Κρίστιαν, αλλά νομίζω έχουμε δει όσα ήταν να δούμε... τελειώσαμε με αυτές τις ταινίες, την ίδια ιστορία, οπότε δεν προβλέπεται άλλη" ανέφερε σε ερώτηση της παρουσιάστριας. Ο 35χρονος ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: "Εκτός κι αν η Έρικα συνεχίζει να γράφει... ωστόσο η Ντακότα [συμπρωταγωνίστριά του] και ειδικά εγώ, είμαι πολύ μεγάλος για όλο αυτό".

Ο Dorman είχε αναφερθεί και στον χαρακτήρα του, τον οποίο όπως είπε συμπάθησε περισσότερο στην τρίτη ταινία. "Νομίζω ότι τον συμπαθώ πιο πολύ από ότι στην πρώτη ταινία. Άλλαξε πολύ στον τρόπο που συμπεριφέρεται με τους ανθρώπους και ανοίχτηκε από την Άννα. Είναι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του" σχολίασε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ