Στοιχεία που σοκάρουν για τον 29χρονο "κυνηγό" της Αττικής - "Άνοιξε το laptop & τραβούσε βίντεο..."

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία της δράσης του νεαρού "δράκου" έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες.

Μια 15χρονη, η οποία το περασμένο Σάββατο έλειπε ώρες από την στέγη νεότητας που φιλοξενείτε τα τελευταία χρόνια, εντοπίστηκε στα Νότια προάστια τις Αττικής από ένα περιπολικό. 

Οι αστυνομικοί όταν ρώτησαν την μαθήτρια που βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει: «ήμουν στο σπίτι του και κάναμε χρήση ναρκωτικών και είχαμε και σεξουαλική επαφή»

Άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και άνδρες της έφτασαν έξω από το σπίτι του 29χρονου, όπου και τον συνέλαβαν. Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, τρία “usb”, κι ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο newsit, αλλά και τα όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία, η 15χρονη και μια συνομήλικη συμμαθήτρια της είχαν πάει μαζί στο σπίτι του.

Αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης πιο γνωστή ως “Σίσα” – παρασκευάζεται από υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου – έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το “λαπ-τοπ” του και φαινόταν σαν να κατέγραφε τα δυο γυμνά κορίτσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ