Mythos by Divani: Καθαρά Δευτέρα κάτω από το μυθικό φως του Απόλλωνα στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Οι εξαίσιες γεύσεις του εστιατορίου Mythos by Divani αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να καλωσορίσουν τη φετινή Σαρακοστή δίπλα στην ειδυλλιακή θάλασσα του Καβουρίου.

Όσο το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας “ντύνει” το σαρακοστιανό σκηνικό, ο σεφ του Mythos by Divani υπόσχεται ποικιλία νηστίσιμων γεύσεων που θα εντυπωσιάσουν, ενώ οι λευκοί τόνοι και οι απαλοί χρωματισμοί στο αέρινο περιβάλλον του εστιατορίου συνθέτουν την ατμόσφαιρα για τη δημιουργία των πιο ευχάριστων αναμνήσεων σε μια από τις αγαπημένες γιορτές της ελληνικής παράδοσης.

Κούλουμα με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Καθώς όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν τις σύντομες εξορμήσεις για τον εορτασμό της Καθαρά Δευτέρας, η προνομιακή τοποθεσία του Mythos by Divani το καθιστά την απόλυτη απόδραση για μια σαρακοστιανή εμπειρία εντός συνόρων της πρωτεύουσας. Μια πραγματική όαση στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το εστιατόριο υποδέχεται τους επισκέπτες του για την πρώτη επίσημη της Σαρακοστής στον άνετο, γεμάτο φως χώρο του, για μια ημέρα με όμορφες στιγμές και αγαπημένους ανθρώπους.

Απογειώνοντας τη γευστική παράδοση

Δημοφιλές για την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική του υπεροχή, το Mythos by Divani προσφέρει στους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας κορυφαίες σαρακοστιανές προτάσεις με έναν πλούσιο μπουφέ που τα έχει όλα. Από θησαυρούς της θάλασσας και πρωτότυπες επιλογές σούσι μέχρι παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές και απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά, όλα θα έχουν την τιμητική τους ανήμερα της πατροπαράδοτης γιορτής.

Παραδοσιακή γαστρονομία και μουσική συναντιούνται σε ένα πολυτελές περιβάλλον

Στον φιλόξενο και πολυτελή χώρο του, το εύκολα προσβάσιμο Mythos by Divani υποδέχεται όσους επιλέξουν τα Νότια της Αθήνας για να πετάξουν φέτος τον αετό. Με ανάλαφρη διάθεση και ζωντανή μουσική που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή αυτή μέρα, οι θαμώνες του εστιατορίου θα βρεθούν με φίλους και οικείους σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ μας.

Buffet Menu: €50 / άτομο, -50% έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ