Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής , όπου νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας, φέρει κατάγματα στα χέρια και στα πόδια του.

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδαςσήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.30 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν το αυτοκίνητο, που επέβαινε ο τραγουδιστής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο βγήκε από το και σταμάτησε πάνω σε δέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του και όχι ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο στο  Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. Όπως ξεκαθάρισαν, η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη, καθώς πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για να σχηματιστεί μαι σωστή εικόνα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ