Ζώδια: Εκπλήξεις & απρόσμενες συναντήσεις στον έρωτα - Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε ροτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό σας χώρο από τα μεγάλα που είναι αβέβαια, για να έχετε ένα μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ