Κύπρος: Βρέφος επανήλθε λίγο πριν τη μεταφορά του στο νεκροτομείο

Το βρέφος τριών μόλις μηνών,  που διαμένει με τους γονείς του στην Πάφο, διακομίσθηκε εσπευσμένα και σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το βρέφος είχε αρχικά μεταφερθεί από τους αλλοδαπούς γονείς του στο ΓΝ Πάφου μετά από εμετούς που είχε εισροφήσει.  

Κατά την εξέταση του από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε εισροφήσει τα εμέσματα του και δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες προσπάθειες για ανάνηψη του χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.  Ακολούθως ανακοινώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του, αφού δεν ήταν εφικτή η επαναφορά των παλμών του βρέφους.  Μετά από πάροδο 45 λεπτών περίπου και αφού το βρέφος υποβάλλονταν σε καρδιογράφημα για να ακολουθήσει η μεταφορά του στο Νεκροτομείο το βρέφος ανένηψε.  

Αμέσως μετά υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και και παραχνωειδή εμφορά. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.  

Όπως αναφέρει η Καθημερινή Κύπρου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο ΓΝ Πάφου όπου διενήργησαν σχετικές εξετάσεις και σύμφωνα με την μητέρα του βρέφους επίσης από την Ρουμανία το βρέφος πριν από τρεις ημέρες ενώ βρισκόταν στην κατοικία του έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ