Matte Nails: 16 + 1 υπέροχα tips για τεχνικές που θα λατρέψετε!

Τα matte νύχια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτή τη τεχνική για το μανικιούρ τους!

1. Chrome

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, το mirror μανικιούρ που όλοι θέλουμε και έχουμε αγαπήσει είναι εξίσου φανταστικό και σε ματ!!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το περάσεις από πάνω με ένα ματ top coat και να αφήσεις το αποτέλεσμα να μιλήσει από μόνο του.

2.Dotted Detail

Αυτό το σχέδιο είναι ιδιαίτερο και ταυτόχρονα θηλυκό. Επέλεξε ένα ματ γκρί βερνίκι και πρόσθεσε μια μικρή ροζ τελίτσα.

3.Ruby Red

Όπως και στα κόκκινα χείλη, υπάρχει δύναμη και στα τολμηρά κόκκινα νύχια. Δοκίμασέ το με ένα σχήμα αμύγδαλου και δε θα το μετανιώσεις.

4.Ombre black & red

5.Black Matte with A Twist

Back to black!!! Το μαύρο είναι πάντα διαχρονικό. Δοκίμασέ το σε ματ που δίνει την αίσθηση του βελούδου. Με ένα γυαλιστερό τοπ, πέρασε το πίσω μέρος του νυχιού για να δημιουργήσεις μια γυαλιστερή τσαχπινιά που σπάει την μονοτονία.

6.Three Tier Nail

Για ένα ωραίο κλασσικό μανικιούρ τριών χρωμάτων, επέλεξε ένα συνδυασμό χρωμάτων όπως το λευκό, το χρυσό και το μαύρο, που ταιριάζει σε όλα τα δέρματα.

7.Embellished Flowers

Για ένα φλοράλ σχέδιο, ο συνδυασμός μαύρου ματ με λευκά λουλούδια είναι ότι καλύτερο. Αφού στεγνώσει καλά το μαύρο ματ, ζωγράφισε με ένα άσπρο μανό λουλούδια σε διάφορα σημεία του νυχιού. Στη συνέχεια τοποθέτησε πετραδάκια στο κέντρο του κάθε λουλουδιού για να ολοκληρώσεις το λουκ.

8.Metallic Splatter

Δοκίμασε την αντίθεση του όμπρε ματ με εναλλαγές χρωμάτων για κάθε νύχι και χρυσές πιτσιλιές για ένα αισθησιακό τελείωμα.

9.Monochrome Polka Dots

Επειδή το απλό δεν είναι απαραίτητα βαρετό, τσέκαρε αυτό το μονόχρωμο ματ σχέδιο, με χονδρές γυαλιστερές τελείες στο ίδιο χρώμα και άσε τις υπόλοιπες να ψάχνονται.

10.Black and Gold

Γι’αυτό το λουκ, βάψε τα νύχια σου με μαύρο μάτ και έπειτα με ένα χρυσό γκλίτερ μανό και ένα πινελάκι, ζωγράφισε τα τρίγωνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσεις απαρατήρητη.

11.Matte + Chrome

Αν θες μια πιο έντονη αντίθεση, πάνω σε ένα ανοιχτό γκρι ματ βερνίκι εφάρμοσε χρυσό καθρέφτη στο τελείωμα σε σχήμα γαλλικού.

12.Marble Matte

Για εσένα που αναζητάς να ξεχωρίζεις από το πλήθος, υπάρχει το απόλυτο μανικιούρ. Το σχέδιο «μάρμαρο» όπως το λέμε, συνδυάζει την απλότητα με μια πινελιά εντυπωσιασμού που σε κάνει να κολλάς. Μπορεί να φαίνεται σύνθετο αλλά δεν είναι.

Πάνω σε ένα ματ λευκό βερνίκι που έχει στεγνώσει καλά, κάνε με ένα λεπτό πινελάκι βουτηγμένο σε ασετόν μαύρες ακανόνιστες γραμμές. Voilà!!!!!

13.Matte Neon

Ξεκίνα με ένα φωσφόριζε πορτοκάλι μανό και με ένα λεπτό πινέλο εμποτισμένο με ασετόν «σβήσε» σε σχήμα ανάποδου V .

14.Matte Pastel

Όπως σημειώνει το efisecrets.gr, τα παστέλ χρώματα πάντα μας συγκινούν. Δοκίμασε 5 διαφορετικές ματ παστέλ αποχρώσεις ένα χρώμα για κάθε νύχι.

15.Sweater nails

To λεγόμενο «πουλόβερ» , είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματ μανικιούρ και αποτελεί το “must” του χειμώνα. Δοκίμασε το!

16.Outlined Half Moon

Αυτό το ιδιαίτερο και ταυτόχρονα εύκολο μανικιούρ, δε θα παλιώσει ποτέ! Βάψε τα νύχια σου με ένα μαύρο ματ μανό ξεκινώντας από το 1/3 του νυχιού και όχι από τη βάση. Στη συνέχεις περιέγραψε το νύχι με το ίδιο μανό. Για εγγυημένη ευθεία γραμμή, τοποθέτησε ένα σελοτέιπ στο χώρισμα.

17.Graphic Aztec Inspired

Τολμηρό γραμμικό ματ μανικιούρ για τους λάτρεις της γεωμετρίας. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του My Spa θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο μανικιούρ για εσάς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ