Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει αναλυτικά όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το κλείσιμο της εβδομάδας

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις...

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο το χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα. Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ