59χρονη νεκρή από την κακοκαιρία στην Eύβοια- Παρασύρθηκε από το χείμαρρο μπροστά στην κόρη της

Tραγωδία το Σάββατο στην Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας. Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική μια 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας.

Η γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ βρισκόταν μαζί με την 27χρονη κόρη της η οποία διασώθηκε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα και η κόρη της είχαν ξεκινήσει με το αυτοκίνητό τους με προορισμό το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσεΙ, σύμφωνα με πληροφορίες του evia365.gr.

Οι γυναίκες έκριναν πως θα ήταν καλύτερο να εγκαταλείψουν το όχημα, ωστόσο τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από δέντρο. 

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ- Οι ισχυρές βροχές θα επηρεάσουν:

-Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα) και τη δυτική Πελοπόννησο.

-Σταδιακά μέχρι και τις απογευματινές ώρες την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά (περιλαμβανομένης της Αττικής), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

-Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (25-02-18) την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και σταδιακά τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά προβλέπεται κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:

-Την Κυριακή (25-02-18) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

-Τη Δευτέρα (26-02-18) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές βαθμιαία όλη την υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι ιδιαιτερα έντονα από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Β. Τις πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:

-Την Κυριακή (25-02-18) της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (πάνω από τα 700 μέτρα), της Θεσσαλίας (πάνω από τα 500 μέτρα) και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 300
μέτρα).

-Τη Δευτέρα (26-02-18) και την Τρίτη (27-02-18) της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 200 μέτρα), της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο 400-600 μέτρα).

 

Διαβάστε επίσης: Η κακοκαιρία «σαρώνει» τη χώρα: Καταρρακτώδεις βροχές & πολύ χιόνι! Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ