H επίδειξη μόδας της χρονιάς έγινε με drone: Τσάντες πετούσαν πάνω από τα κεφάλια του κοινού με απόφαση Dolce and Gabbana

Στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, οι Dolce and Gabbana χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ένα διαφορετικό τρόπο για να επιδείξουν τις τσάντες τους.

Η πασαρέλα κατακλύστηκε από... drones τα οποία μετέφεραν τις νέες τσάντες του οίκου Dolce and Gabbana κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια όσων παρακολούθησαν την επίδειξη.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τους παρευρισκόμενους, αφού δεν είχαν ειδοποιηθεί για το τι θα συμβεί, πέραν της παράκλησης να απενεργοποιήσουν το wi-fi στις συσκευές τους λίγο πριν αρχίσει η επίδειξη.

Για λόγους ασφαλείας και χειρισμού, στην άκρη της πασαρέλας περπατούσε ειδικό προσωπικό (με... λευκές ρόμπες εργαστηρίου) που χειριζόταν τα drones, σύμφωνα με την  Daily Mail.

Βέβαια ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας δεν γύρισε την πλάτη του στα μοντέλα, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη παρουσίαση, ήταν η σειρά τους να βγουν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της αγαπημένης φίρμας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ