Ελένη Μενεγάκη: Η μαμά της κυρία Ζέτα χόρεψε και τραγούδησε με τον σύζυγο της σε θεατρική παράσταση ξεσηκώνοντας το κοινό

Ο λόγος για τη μαμά της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, η οποία παρακολούθησε με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο τη μουσική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα, στο θέατρο Coronet. 

Οι δυο τους χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν και θυμήθηκαν τα πρώτα σκιρτήματα της καρδιάς τους και τα ανέμελα νεανικά χρόνια τους σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Μάλιστα, η πάντα «κουμπωμένη» δημοσίως κυρία Ζέτα αυτήν τη φορά δεν κράτησε τα προσχήματα! 

Πρώτη σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει, ξεσηκώνοντας και το κατάμεστο θέατρο, ενώ ο Στέλιος Μισόκαλος, δεινός τραγουδιστής, δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοψιθυρίζει τα τραγούδια του Δάκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Λάκη Τζορντανέλλι, τους οποίους λατρεύει. 

«Ηταν μια απρόσμενη καλεσμένη. Δεν περίμενα ότι θα γνωρίσω τη μαμά της Ελένης, που τόσα και τόσα χρόνια έχω συνεργαστεί μαζί της σε διάφορες εκπομπές. Η κυρία Ζέτα ήταν από τους πιο αυθόρμητους θαυμαστές που έχω γνωρίσει. Ηταν και η πρώτη που σηκώθηκε ενθουσιασμένη από τη θέση της και άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει, παρασύροντας και το υπόλοιπο κοινό» λέει στην «Espresso» ο Μάκης Δελαπόρτας, ο εμπνευστής της παράστασης, που για δεύτερο χρόνο γνωρίζει τεράστια επιτυχία. 

«Η κυρία Ζέτα ήταν η πρώτη που ζήτησε στο τέλος να μας συγχαρεί για την προσπάθεια αυτή της αναβίωσης μιας ολόκληρης εποχής» συνεχίζει ο κ. Δελαπόρτας, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες την πόρτα του θεάτρου Coronet θα περάσει και η Ελένη Μενεγάκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ