Αστυνομικός σκύλος με το όνομα Puskas συνέλαβε επικίνδυνο ύποπτο στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 8χρονος Puskas, Γερμανικός ποιμενικός αστυνομικός σκύλος, ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον 37χρονο Antonio Padilla Jr, τον οποίο καταδίωκε η αστυνομία τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος κατέληξε στο χειρουργείο επειδή κατά την ακινητοποίηση του υπόπτου έχασε σχεδόν όλα του τα δόντια. Χθες το απόγευμα βρισκόταν ήδη στην ανάρρωση, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της πολιτείας.

Ο Padilla χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τα σημάδια του κυνηγού του στο χέρι του. Μόλις αναρρώσει αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή της κομητείας Όραντζ.

Το κυνηγητό άρχισε όταν αστυνομικοί με πολιτικά επιχείρησαν να σταματήσουν τον 37χρονο για έλεγχο, επειδή θεωρούνταν ύποπτος για απόπειρα τραυματισμού αστυνομικού στη διάρκεια άλλου ελέγχου, στις 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το nbclosangeles.com.

Ο Padilla πέρασε κόκκινα φανάρια, τράκαρε άλλα οχήματα και σε κάποιο σημείο πέταξε μια οδηγό από το αυτοκίνητό της και της το πήρε προκειμένου να διαφύγει. Ο αδελφός της προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά εκείνος τράκαρε τα αυτοκίνητα και των δύο και έφυγε.

Όλο το κυνηγητό καταγράφηκε σε βίντεο ενώ ο Puskas αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ