Ληστεία βγαλμένη από φιλμ! Άγνωστοι εισέβαλαν με τσεκούρια στο σπίτι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Πριν από λίγες ώρες μια κινηματογραφική, αν μη τι άλλο ληστεία έλαβε χώρα στο σπίτι του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη.

Την ώρα της ληστείες ο τραγουδιστής ευτυχώς δεν βρισκόταν στην οικία του μιας και είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στη Λεμεσό της Κύπρου.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από την σύζυγο του, Δήμητρα Σιαμπάνη για όλα όσα διαδραματίστηκαν και καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για την έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή της οικογένειας του.

"Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ