Εξιτήριο για τον Ηλία Βρεττό: "Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου" λέει συγκινημένος (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα. Ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα και κρατήθηκα μέσα στο αμάξι..."

Ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan.

"Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Με έκανε να παλέψω. Με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν" δήλωσε εμφανώς συγκινημένος στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Υπάρχει πολύς δρόμος για την αποκατάσταση, αλλά εφόσον θα γίνω καλά, και θα γίνω τελείως καλά, να είστε σίγουροι για αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Να έχετε χαμόγελο. Να εκτιμάτε την κάθε στιγμή της ζωής σας, γιατί το κακό είναι δίπλα και μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχουμε πολλά να πούμε στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω και θα μιλήσω. Αυτή τη στιγμή θέλω να πω αυτά. Ξεκινά μια καινούρια ζωή για εμένα σήμερα. Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και να είστε σίγουροι ότι θα την εκμεταλλευτώ για να γίνω καλύτερος άνθρωπος" πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ