Έκλεψαν το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου - Πανικός για την Φράνσις Μακντόρμαντ μέχρι να συλληφθεί ο δράστης

Για την υπέροχη ερμηνεία της στο φιλμ "Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι" του Μάρτιν ΜακΝτόνα βραβεύθηκε η δημοφιλής ηθοποιός.

Η χαρά, ωστόσο, της 61χρονης Φράνσις ΜακΝτόρμαντ δεν κράτησε πολύ μιας και...  έχασε το Όσκαρ της στην καθιερωμένη δεξίωση του Governor's Ball που ακολούθησε της τελετής απονομής.

Εξαιτίας  της μεγάλης συγκίνησης, έπειτα από έναν πολιτικό ευχαριστήριο λόγο ουσίας, η ΜακΝτόρμαντ  δεν αντιλήφθηκε πως το χρυσό αγαλματίδιο είχε κάνει... φτερά από το τραπέζι της στην παραδοσιακή δεξίωση που ακολουθεί τις τελετές απονομών Όσκαρ.

 

 

Μόλις το συνειδητοποίησε, ειδοποίησε την ασφάλεια και ο δράστης εντοπίστηκε εύκολα, με τη βοήθεια ενός φωτογράφου. Πρόκειται για τον Τέρι Μπράιαντ, ο οποίος μάλιστα πρόλαβε να τραβήξει και βίντεο με το Όσκαρ, πριν συλληφθεί.

Για την ιστορία, η εγγύηση για τον 47χρονο δράστη ορίστηκε στα 20.000 δολάρια. "Φραν και Όσκαρ επανενώθηκαν, είναι ξανά ευτυχισμένοι μαζί και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν ένα μπέργκερ" σχολίασε λίγα λεπτά αργότερα ο ατζέντης της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ