Ρώσος αρσιβαρίστας σήκωσε 426 κιλά σε διαγωνισμό και «έσκασε» η μύτη του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την προσπάθεια του Μιχαήλ Σιβλιάκοφ να σηκώσει 426 κιλά σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο δυνατού άνδρα στον κόσμο.
 

Το παγκόσμιο ρεκόρ στην άρση βαρών θέλησε να καταρρίψει ένας Ρώσος αρσιβαρίστας επιχειρώντας να σηκώσει 425 κιλά.

Ωστόσο, η μύτη του Ρώσου Μιχαήλ Σιβλιάκοφ «έσκασε» όταν επιχείρησε να σηκώσει το απίστευτο βάρος των 425 κιλών κατά τη διάρκεια του Arnold Sports Festival 2018.

Ο διαγωνισμός στο Κολόμπους του Οχάιο, παρουσιάζει αθλητές με απίστευτη δύναμη, με όσους καταφέρουν να καταρρίψουν το ρεκόρ να κερδίζουν 5.000 δολάρια και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο 37χρονος Σιβλιάκοφ έκλεψε όμως την παράσταση. Φορώντας έναν μπερέ, από την εποχή που ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό, είχε ως στόχο να σηκώσει σχεδόν μισό τόνο.

Ωστόσο, από την πίεση που έβαλε στον εαυτό του και στα μέσα της προσπάθειάς του, η μύτη του «έσκασε» και άρχισε να τρέχει αίμα.

Με το αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του, ο γενναίος Ρώσος κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, σύμφωνα με την The Sun.

Ο Σιβλιάκοφ κατέβηκε από τη σκηνή με το ύφος του νικητή, σκουπίζοντας το αίμα με μια πετσέτα. Ωστόσο, δεν ήταν αυτό ο νικητής του βραβείου.

Ο Χάφθορ Μπιόρνσον, γνωστός σε πολλούς ως το «Βουνό» από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» βγήκε νικητής, σηκώνοντας το απίστευτο βάρος των 427 κιλών, σπάζοντας το ρεκόρ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ