Κόλιν Φέρθ: Η γυναίκα του είχε σχέση με Ιταλό δημοσιογράφο που τώρα απειλεί το λαμπερό ζευγάρι

Ο Κόλιν Φέρθ είναι μία φυσιογνωμία που δεν ξεχνάει κανείς χάρις στο σοβαρό ύφος του αλλά και την εξαιρετική ηθοποιία του. 

Κανείς δεν θα περίμενε ποτέ από αυτό τον ήρεμο και κλασσικό Βρετανό ηθοποιό να έχει μπλεξίματα και μάλιστα που αφορούν όχι τον ίδιο αλλά τη γυναίκα του. 

Ο Κόλιν θα έρθει είναι παντρεμένος εδώ και 21 χρόνια με την ωραία Ιταλίδα Λίβια με την οποία απέκτησαν δύο γιούς. 

Ο γάμος τους έδειχνε από τους πιο σταθερούς στον κόσμο του Χόλιγουντ φαίνεται όμως ότι πέρασαν μία πολύ σοβαρή κρίση πριν από μερικά χρόνια και είχαν αποφασίσει να χωρίσουν.


Εκείνη ακριβώς την εποχή η Livia έπεσε στα δίχτυα ενός γοητευτικού Ιταλού δημοσιογράφου με τον οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου στην mail online είχαν ένα παθιασμένο δεσμό για περίπου 11 μήνες.

Όταν εκείνη διέκοψε μαζί του και συνέχισε τελικά το γάμο της με το διάσημο ηθοποιό ο Ιταλός δημοσιογράφος που τώρα ζει στη Βραζιλία άρχισε να την παρενοχλεί και να γράφει αποκαλυπτικά για την σχέση του γράμματα στον Βρετανό ηθοποιό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και της αστυνομίας αφού ο Κόλιν Φέρθ και η σύζυγος του κατήγγειλαν τον Ιταλό δημοσιογράφο για σοβαρή παρενόχληση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ