Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018: Το μακιγιάζ στα καλύτερα του... Υπέροχες τάσεις που οφείλουμε να ακολουθήσουμε!

Τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ συγκέντρωσε και παρουσιάζει το beautetinkyriaki.

Οι τάσεις του φυσικού μακιγιάζ, των παραλλαγών της γραμμής του eyeliner, της έλλειψης μάσκαρας, κραγιόν και makeup θα είναι και πάλι στην κορυφή.

Επίσης, οι αποχρώσεις σκιών που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αυτή τη σεζόν θα είναι οι σαμπανιζέ, ροζ, καφέ, μπλε και οι extreme neon χρωματισμοί.

Μακιγιάζ χωρίς makeup

Όπως ακριβώς και την προηγούμενη σεζόν, οι κορυφαίοι makeup artists πρότειναν την μη χρήση του makeup στο μακιγιάζ. Αν λοιπόν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, χωρίς σπυράκια και διχρωμίες, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη τάση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε όλα τα βήματα του κλασσικού σας μακιγιάζ, παραλείποντας αυτό της εφαρμογής του makeup.

Φυσικό μακιγιάζ

Το no makeup μακιγιάζ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τις top trend επιλογές βαψίματος. Όπως ίσχυε και για την χειμερινή σεζόν, έτσι και την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 το no makeup θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ. Ακολουθώντας λοιπόν την εφαρμογή της τάσης αυτής, μπορείτε να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Πρόκειται για ένα βάψιμο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Εξάλλου, λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών της σεζόν αυτής η αποφυγή των καλλυντικών προϊόντων που τείνουν να «λιώνουν» καταστρέφοντας το μακιγιάζ είναι η πιο καλή λύση για να αυξήσετε την διάρκεια του.

Μακιγιάζ με γυαλάδες

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που έκανε αισθητή την παρουσία της στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας ήταν το strobing. Η τεχνική αυτή δεν είναι άλλη από τις κλασσικές γυαλάδες στο μακιγιάζ που κάνουν ένα πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό, ενώ παράλληλα κρύβει χρόνια. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ένα δροσερό look και δεν χρειάζεται ένα πολύ ιριδίζον highlight για να επιτευχθεί.

Δείτε περισσότερες τάσεις από το beautetinkyriaki στο κεντρικό slideshow!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ