Σάρον Στόουν μόλις 60! Γενέθλια στην πλαζ με καυτά φιλιά στον 40χρονο σύντροφό της (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σάρον Στόουν φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο της, Ιταλό επιχειρηματία, Άντζελο Μπόφα σε παραλία στο Μαϊάμι.

Η ηθοποιός Σάρον Στόουν, που γίνεται 60 χρονών σήμερα φαινόταν απίστευτη με το μικροσκοπικό μπικίνι. 


Η Σάρον και ο Άντζελο φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τον κόσμο που τους κοιτούσε και φιλιόντουσαν παθιασμένα καθώς κάθονταν σε μια ξαπλώστρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.


Σε συνέντευξή της στο νέο τεύχος του περιοδικού «Grazia» η Σάρον αρνήθηκε να πει αν ήταν σε σχέση αλλά είπε πως δε θα μπλέξει σε μια ερωτική ιστορία εκτός κι αν είναι ένας «πραγματικός σύντροφος». 


«Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που θα έλεγε κανείς ότι ένας άνδρας μπορεί να με καθορίσει. Πάντα ήξερα ότι αν ήθελα να έχω έναν άνδρα στη ζωή μου, δε θα ήταν μια απλή δέσμευση αλλά ένας πραγματικός σύντροφος. Κι αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί». 

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές, μία τον τηλεοπτικό παραγωγό Μάικλ Γκρίμπεργκ και μία τον διευθυντή εφημερίδας Φιλ Μπρονστέιν.

Η Σάρον Στόουν είναι επίσης μητέρα τριών υιοθετημένων γιων, του 17χρονου Ρόαν, του 12χρονου Λέρντ και του 11χρονου Κουίν. 
 

Διαβάστε επίσης: Flash back Σάρον Στόουν: Η γυναίκα "βασικό ένστικτο" επάξια έχει τον τίτλο της πιο σέξι γυναικάς στον κόσμο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ