8 διάσημοι αφήνουν γενναιόδωρα πουρμπουάρ -Κάποιοι φτάνουν και το 50-50

Ένας τρόπος ώστε οι σερβιτόροι, οι μπάρμαν και οι γκρουμ να συμπληρώνουν το εισόδημά τους είναι τα φιλοδωρήματα.

Οι ξένοι επώνυμοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και διάσημοι δίνουν συχνά υψηλά φιλοδωρήματα στους ανθρώπους που τους εξυπηρετούν, θέλοντας να ανταμείψουν μια άψογη υποδοχή και φιλοξενία.

Ποιοι από τους διάσημους αφήνουν γενναιόδωρα φιλοδωρήματα; Δείτε τη λίστα που ακολουθεί.

 

Μπραντ Πιτ


Ο Μπραντ είναι γνωστό ότι αφήνει πολύ καλά φιλοδωρήματα. Σε ένα εστιατόριο στη Γερμανία άφησε φιλοδώρημα 700 δολάρια για ένα λογαριασμό 1000 δολαρίων.

 

Τζέσικα Σίμπσον


Η Σίμπσον κάποτε άφησε 300 δολάρια φιλοδώρημα για έναν λογαριασμό 500 δολαρίων, σε κάποιο σικ εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

 

Ντρου Μπάριμορ


Η Μπάριμορ συνηθίζει να πληρώνει τα διπλά στους λογαριασμούς της, όταν βγαίνει. Τα μισά είναι φιλοδώρημα.

 

Τζόνι Ντεπ


Ο Τζόνι Ντεπ, που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες τώρα τελευταία. Κάποτε, όμως, άφησε φιλοδώρημα 4000 δολάρια στον σερβιτόρο που τον εξυπηρέτησε στο Gibson’s Steak House στο Σικάγο.

 

Πάρις Χίλτον


Οι φήμες λένε ότι σε μια νυχτερινή της έξοδο σε ένα πριβέ κλαμπ της Νέας Υόρκης, άφησε φιλοδώρημα 47.000 δολάρια. Ο λογαριασμός της ήταν 230.000 δολάρια.

 

Ντέιβιντ Μπέκαμ


Ο Μπέκαμ είναι αρκετά γενναιόδωρος αφού μια φορά, σε κάποιο εστιατόριο της Καλιφόρνια, άφησε 900 δολάρια φιλοδώρημα για ένα λογαριασμό 100 δολαρίων, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.

 

Τέιλορ Σουίφτ


Η Σουίφτ, λένε ότι είναι πολύ γενναιόδωρη με τους θαυμαστές της και, επιπλέον, αφήνει μεγάλα φιλοδωρήματα. Μετά από ένα γεύμα, όπου απόλαυσε ραβιόλια μαζί με τη διάσημη φίλη της, ηθοποιό Έμα Στόουν, άφησε φιλοδώρημα το 40% του λογαριασμού.

 

Ράσελ Κρόου


Ο Ράσελ Κρόου, όπως και η Ντρου Μπάρμορ, συνήθως πληρώνει τα διπλά. Τα μισά για το λογαριασμό και τα άλλα μισά για φιλοδώρημα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ