Ισπανία: Τραγική κατάληξη για 8χρονο αγνοούμενο αγόρι- Βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του μικρού Gabriel Cruz, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε τελικά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της συντρόφου του πατέρα του.

Το 8χρονο αγόρι είχε εξαφανιστεί στα τέλη Φεβρουαρίου στη νότια επαρχία της Αλμερίας και η κινητοποίηση ήταν τεράστια, με 4.000 άτομα, αστυνομικούς και εθελοντές να τον αναζητούν.

Ωστόσο, οι έρευνες ήταν άκαρπες και η σορός του εντοπίστηκε τελικά στο αυτοκίνητο της συντρόφου του πατέρα του, η οποία και συνελήφθη, όπως αναφέρει το BBC.

Η τελευταία φορά που είδαν τον μικρό Gabriel ήταν στις 27 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι των παππούδων του, στο χωριό Las Hortichuelas, στην περιοχή Níjar, για να πάει να παίξει σε γειτονικό σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ.

(O πατέρας του μικρού Gabriel με τη σύντροφό του, η οποία συνελήφθη. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EPA)

Ο πατέρας του 8χρονου, Angel Cruz και η σύντροφός του Ana Julia Quezada, η οποία τελικά συνελήφθη, ανακάλυψαν ένα μπλουζάκι που είχε το DNA του, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Níjar.

Η ισπανική αστυνομία φαίνεται πως άρχισε από τότε να υποψιάζεται την Quezada και τελικά την εντόπισαν με το άψυχο σώμα του άτυχου παιδιού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Λίγες ημέρες πριν, ο πατέρας του 8χρονου και η μητέρα του, Patricia Ramirez, είχαν τονίσει πως ήλπιζαν ακόμη πως είναι ζωντανός, ενώ ανέβασαν στα social media την εικόνα ενός γαλάζιου ψαριού, με το hastag "Είμαστε όλοι Gabriel", ενώ πλέον είναι συντετριμμένοι από τις εξελίξεις.

 

(ΒΙΝΤΕΟ: rtve.es)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ