Μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: "Έφυγε" στα 61 του ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Πριν από λίγες ώρες, το βράδυ της Δευτέρας, απεβίωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μια είδηση που γνωστοποίησε πρώτη η δημοσιογράφος και καλή φίλη του εκλιπόντος, Σεμίνα Διγενή, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: "Πολυαγαπημένε μας, καλό σου ταξίδι...".

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από αγαπημένες σειρές και σπουδαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 61 ετών.

«Ο 60χρονος Χρήστος, που σε δύο μέρες γιορτάζει κιόλας, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκει με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος. Όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας», έγραφε πριν από ένα χρόνο δημοσίευμα εφημερίδας για το πρόβλημα υγείας του εκλιπόντος.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου και πέρασε τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του. Υποκριτική σπούδασε στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ