Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega μετά την απόφαση για κλείσιμο του καναλιού: «Να μην γίνουμε Ιφιγένεια...»

Την δική τους έκκληση έκαναν οι εργαζόμενοι του Mega, μετά την απόφαση του ΕΣΡ, με την οποία το Μεγάλο Κανάλι κλείνει οριστικά.

«Η απόφαση του ΕΣΡ βάζει και τυπικά την «ταφόπλακα» στη λειτουργία του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας. Παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων που στήριξαν έμπρακτα το κανάλι, παραμένοντας απλήρωτοι και χωρίς καμία στήριξη από την πλευρά των μετόχων, φαίνεται ότι θα ικανοποιηθούν όλοι αυτοί που επιθυμούσαν διακαώς το κλείσιμο του Mega. Μέτοχοι «αμέτοχοι», κυβέρνηση, τράπεζες, ανταγωνιστές. Ο καθένας μπορεί να βάλει τους εμπλεκόμενους σε όποια σειρά θέλει. Και οι εργαζόμενοι καταλήγουμε στην πυρά, ως μία άλλη Ιφιγένεια, προκειμένου να ικανοποιηθούν επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα...» τονίζουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως υπάρχει χρόνος και τρόπος να αποτραπεί το «μαύρο», "εφόσον θέλουν οι μέτοχοι, αρκεί να χρησιμοποιήσουν όλα τα νομικά εργαλεία για να πετύχουν την αναστολή εφαρμογής της απόφασης του ΕΣΡ".

Οι 420 εργαζόμενοι καλούν, ακόμη και την ύστατη ώρα, τους μετόχους "να αποδείξουν έμπρακτα τη βούληση τους για να «παραμείνει στη ζωή» το κανάλι και άμεσα να προχωρήσουν σε όλα τα απαραίτητα ένδικα μέσα".

"Η οποιαδήποτε καθυστέρηση θα αποβεί μοιραία και πρέπει να γνωρίζουν ότι θα αναλάβουν την ευθύνη για το «λουκέτο» του καναλιού" τονίζουν χαρακτηριστικά, ενώ καλούν, επίσης, τους μετόχους, την Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και τις Τράπεζες να βρουν τρόπο να τους αποδοθούν τα οφειλόμενά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ