Ζώδια: Μήπως ήρθε η στιγμή να αφεθούμε στον έρωτα; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε. Όσο δύσκολο και αν σας είναι πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μη μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΛΕΩΝ: Αν δε συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε. Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Κρατήστε ότι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αλήθειες που θα μάθετε, ίσως δε θα σας αρέσουν και τόσο. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ