Μεγάλες αλήθειες που καταλαβαίνουμε μόνο όσοι είμαστε γονείς - Όταν το εγώ γίνεται εσύ & το θέλω θυσιάζεται...

Όσες φορές κι αν προσπαθήσετε να πείσετε την ανύπαντρη φίλη σας για το πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι οι κολικοί που βασανίζουν το μωρό σας, δεν θα το καταφέρετε. 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να καταλάβουν μόνο όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πιο παλιοί μάλιστα θα χαμογελάσουν με κατανόηση.

1. Συνειδητοποιείτε τι σημαίνει αγαπώ απόλυτα ένα άλλο πλάσμα. Καταλαβαίνετε τι σημάνει θυσιάζομαι και βάζω κάποιον άλλο πάνω από τις δικές μου ανάγκες. Τα συναισθήματα είναι τόσο ανάμικτα. Λατρεία, αγάπη που σας πνίγει, και ταυτόχρονα φόβος και αγωνία να είναι πάντα καλά και να μην τους συμβεί τίποτα.

2. Ήσασταν σίγουροι ότι αντέχετε το ξενύχτι. Άλλωστε έχετε γυρίσει όλα τα μπαράκια και μπουζούκια και άλλες τόσες νύχτες έχετε ολοκληρώσει εκθέσεις και διαγωνισμούς και μελέτες και ό,τι άλλο απαιτούσε η δουλειά σας.

Κι όμως μετά από τις πρώτες ξάγρυπνες νύχτες όπου προσπαθείτε να κοιμίσετε το μωρό σας χωρίς επιτυχία, που ξυπνάει κάθε 2 ώρες για να φάει ή που του φεύγει η πιπίλα και τρέχετε, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι το ίδιο. Το πρωί δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας ενώ το καμάρι σας κοιμάται του καλού καιρού.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ