Θέλετε το μπάνιο σας να δείχνει πάντα καθαρό; Ο Σπύρος Σούλης σας προτείνει τα 9 χρώματα που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε

Βάλτε χρώμα στη ζωή και το μπάνιο σας!

Μερικές πινελιές χρώματος μπορούν να μετατρέψουν ένα άσχημο και «βαρετό» μπάνιο στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού.

Το spirossoulis.com σας δείχνει τα χρώματα που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας και να το κάνουν να δείχνει πιο φρέσκο, πιο φωτεινό και πιο πολυτελές.

Όλοι χρειαζόμαστε μια ανανέωση και μια αίσθηση φρεσκάδας στη ζωή μας. Ας ξεκινήσουμε από το μπάνιο μας.

Μαύρο: Αν στο μπάνιο σας κυριαρχεί το λευκό τότε μερικές μαύρες πινελιές θα το αναβαθμίσουν αμέσως. Βάλτε μαύρο στους τοίχους -από τη μέση και πάνω- και προτιμήστε το επίσης σε μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Έντονο πράσινο: Φυσικά και δεν θα το βάλετε παντού. Βάλτε το μόνο στον τοίχο γύρω από τον καθρέφτη και στην πόρτα του μπάνιου. Έτσι οι επισκέπτες σας θα υποψιάζονται τι πρόκειται να δουν πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου.

Ανθρακί: Βάψτε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου στο χρώμα του κάρβουνου. Έπειτα γεμίστε τον τοίχο με έργα τέχνης (μικρά και πιο μεγάλα). Προσθέστε και τον κατάλληλο φωτισμό και θα έχετε δημιουργήσει το πιο όμορφο μπάνιο.

Πορτοκαλί: Αν θέλετε να του δώσετε ένα πιο χωριάτικο στιλ τότε το πορτοκαλί είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που μπορείτε να προτιμήσετε. Συνδυάζοντάς το και με μερικές floral κουρτίνες -που έχουν σαν βάση το πορτοκαλί- θα δημιουργήσετε το πιο όμορφο και χαρούμενο μπάνιο.

Φυστικί: Φρέσκο και σούπερ ζωντανό θα δείξει το μπάνιό σας με το που θα του βάλετε λίγο φυστικί. Συμφωνείτε;

Ζεστό γκρι: Υπάρχει λόγος που οι γήινες αποχρώσεις κλέβουν πολλές φορές τις εντυπώσεις. Το γκρι στη συγκεκριμένη περίπτωση πάει με όλα. Επενδύστε λοιπόν σε αυτό το υπέροχο χρώμα και συνδυάστε το με μερικές χρωματιστές πετσέτες για να δώσετε περισσότερη ζωντάνια στον χώρο.

Πράσινο σκούρο: Ένα κατά τα άλλα φωτεινό μπάνιο μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως αν προσθέσετε μια πιο σκούρα πινελιά στο ταβάνι του. Αυτό το σκούρο πράσινο στο ταβάνι του συγκεκριμένου μπάνιου μας αρέσει πολύ.

Γαλάζιο πουδρέ: Οι τοίχοι σας δεν είναι οι μόνοι που θέλουν χρώμα. Τα γαλάζια ντουλάπια θα αναζωογονήσουν το μπάνιο σας. Τολμήστε το.

Γκρι με καφέ: Στα αγγλικά λέγεται taupe και είναι αυτή η απόχρωση που βλέπετε στους τοίχους αυτού του μπάνιου. Η βάση της είναι το γκρι αλλά πάνω σε αυτήν έχει προστεθεί και λίγο καφέ. Μας αρέσει πολύ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ