Χρήστος Σιμαρδάνης: Αυτή είναι η επιθυμία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει ο ηθοποιός

Στη θλίψη βύθισε την περασμένη εβδομάδα τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς προσώπου.

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Χρήστος Σιμαρδάνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών.

"Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη “Γαλιλαία” επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους" αναφέρει χαρακτηριστικά φίλος του ηθοποιού στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανθρώπου, του οποίου το όνομα δεν επιθυμεί να δημοσιευθεί, η μεγάλη επιθυμία του Χρήστου, την οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει, ήταν να βοηθήσει το έργο της Μονάδας, στην οποία, μάλιστα, σκόπευε να νοσηλευτεί. "Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη “Γαλιλαία”. Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος!".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ