Μυστήριο με την πτήση- φάντασμα της Malaysia Airlines- Μηχανικός από την Αυστραλία ισχυρίζεται ότι την εντόπισε (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αυστραλός Peter McMahon υποστηρίζει ότι εντόπισε την μοιραία πτήση με τη βοήθεια του Google Earth.

Η πτήση MH370 της Malaysia Airlines είχε εξαφανιστεί το 2014, μετά την αναχώρησή της από την Κουάλα Λουμπούρ, παρασύροντας στον θάνατο 239 άτομα.

Παρά τις έρευνες, τα συντρίμμια δεν εντοπίστηκαν, γι' αυτό και ονομάστηκε "πτήση- φάντασμα".

 Ωστόσο, ένας μηχανικός από την Αυστραλία, ο Peter McMahon, υποστηρίζει πως εντόπισε τα συντρίμμια, μέσω Google Earth και βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή και πως οι ερευνητές που είχαν σταλεί στην Αυστραλία για την υπόθεση κρατούν κρυφές κρίσιμες πληροφορίες.

Ο Peter McMahon καταγγέλλει ότι έχει δώσει τις επίμαχες πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau (ATSB) όπου δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι δεν πρόκειται για το μοιραίο αεροπλάνο.

Να σημειωθεί πως η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 αναφέρει πως το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ