Διεθνής διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Τράπεζας Πειραιώς

Διεθνή διάκριση στον τομέα των υπηρεσιών Θεματοφυλακής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο Global Excellence Award στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών (Relationship Management and Client Services).

 

Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε από τον διεθνή οργανισμό Global Custodian.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη Τράπεζα που λαμβάνει το βραβείο για δυο συνεχόμενες χρονιές. Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν πολυάριθμες διεθνείς τράπεζες. Η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις 7.000 θεσμικών πελατών σε σχετικά ερωτηματολόγια που κατάρτησε ο εν λόγω οργανισμός.

Ο κ. Αθανάσιος Αρβανίτης, Επικεφαλής Piraeus Financial Markets, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό, αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση πελατών. Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των Securities Services σε διεθνές επίπεδο».

Ο διεθνής οργανισμός Global Custodian, κορυφαίος στον κλάδο των υπηρεσιών θεματοφυλακής, πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνα για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές και κατατάσσει κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ