Η βασίλισσα Ελισάβετ μεθυσμένη μάλωνε με τον γιο της Κάρολο για την Καμίλα- Οι ύποπτες σχέσεις του πρίγκιπα με Τούρκο κροίσο

«Κανείς δεν ξέρει τι κόλαση είναι να είσαι ο πρίγκιπας της Ουαλίας» είχε δηλώσει ο Κάρολος το 2004. Άραγε να αναφερόταν σε αυτές τους τις... περιπέτειες;

Μπορεί το 2005 η βασίλισσα Ελισάβετ να πόζαρε χαμογελαστή στον γάμο του γιου της, πρίγκιπα Καρόλου και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ωστόσο, μία δεκαετία πριν είχε έντονους καβγάδες με τον Κάρολο με αφορμή τη σχέση του με την (μετέπειτα) Δούκισσα της Κορνουάλης.

Έτσι αναφέρει τουλάχιστον μία νέα, μη εξουσιοδοτημένη, βιογραφία του πρίγκιπα, υπό τον τίτλο «Ο επαναστάτης Πρίγκιπας: Η εξουσία, το πάθος και η αψήφηση του Καρόλου».

(Photo: CORBIS)

Σύμφωνα με το βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε προ ημερών η Daily Mail, η Ελισάβετ και ο Κάρολος είχαν μία κρυφή διαμάχη, επί δέκα ολόκληρα χρόνια για την σχέση του με την Καμίλα.

Τα μεγάλα προβλήματα φαίνεται πως ξεκίνησαν το 1995, έναν χρόνο πριν το διαζύγιο της Νταϊάνας από τον Κάρολο και ενώ ήδη το πριγκιπικό ζεύγος ήταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται οι συγγραφείς του βιβλίου, ένα απόγευμα ο Κάρολος ζήτησε από την μητέρα του να μην αναμειχθεί ξανά στη σχέση του με την Καμίλα.

Μάλιστα, η Βρετανίδα μονάρχης "έχοντας πιει αρκετά μαρτίνι", φημολογείται πως δεν κράτησε την ψυχραιμία της και  του είπε "Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την τρελή γυναίκα".

Παράλληλα, η Daily Mail αποκαλύπτει και τις ύποπτες σχέσεις του πρίγκιπα με Τούρκο κροίσο.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία, Cem Uzan, για τον οποίο, όπως φάινεται, ποτέ δεν ήταν δύσκολο το να βρίσκεται κοντά στον Βρετανό πρίγκιπα... με το αζημείωτο φυσικά!

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να έδωσε 200.000 λίρες σε φιλανθρωπίες για να καταφέρει η σύζυγός του να καθίσει δίπλα στον Κάρολο.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος καθώς απέκτησε μία δημοσιότητα που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Η σύζυγός του, Alara, κάθισε δίπλα στον πρίγκιπα σε φιλανθρωπικό δείπνο τον Ιούνιο του 2000, με μία προϋπόθεση, ο Τούρκος κροίσος να δωρίσει 200.000 λίρες στο Ίδρυμα του πρίγκιπα, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην προώθηση της αρχιτεκτονικής και του αστικού σχεδιασμού.

Η σχέση του αμφιλεγόμενου Uzan με τον πρίγκιπα ανησύχησε ιδιαίτερα το παλάτι, καθώς ο δισεκατομμυριούχος βρισκόταν υπό έρευνα για εκβιασμούς.

Παρ΄όλα αυτά το ζεύγος Uzan συνέχισε να είναι προσκεκλημένο σε εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο Κάρολος, μέχρι το 2003 που η κακή του φήμη δεν γινόταν να αγνοηθεί πια.

Μάλιστα, ο Τούρκος επιχειρηματίας καταδικάστηκε τελικά ερήμην σε φυλάκιση για απάτη.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ