Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό που βίασε και σκότωσε 19χρονη φοιτήτρια- Ήταν ο ίδιος που χτύπησε και στην Κέρκυρα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από γερμανικό δικαστήριο ο Αφγανός Χουσεΐν Χαβάρι για τη δολοφονία 19χρονης φοιτήτριας τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Αφγανός είχε σύρει τη νεαρή κοπέλα στην όχθη του ποταμού στο Φράιμπουργκ, όπως αποδείχθηκε από τα δεδομένα του κινητού του τηλεφώνου.

Μάλιστα, πρόκειται για το ίδιο άτομο που το 2013, είχε καταδικασει σε 10 χρόνια φυλάκισης στη χώρα μας για την απόπειρα δολοφονίας και μίας φοιτήτριας στην Κέρκυρα.

Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και κάποια χρόνια αργότερα επανέλαβε την πράξη του, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να βάλει τέλος στη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Χαβάρι έσπασε και ζήτησε συγχώρεση. Παραδέχθηκε ότι βίασε τη φοιτήτρια ιατρικής, αλλά υποστήριξε ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα.

Μάλιστα, υποστήριξε πως τη βραδιά της δολοφονίας ήταν τόσο μεθυσμένος που τον πέταξαν έξω από ένα μπαρ. 

«Όταν είδα πόσο όμορφη ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε «Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Μαρία. Μακάρι να μπορούσα να επανορθώσω. Για όσα έκανα, είμαι δυστυχισμένος από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ