Από το κρεβάτι του πόνου ένας 35χρονος παίρνει κουράγιο από τα likes στο instagram- Κατακλύστε τον

Ο πανύψηλος και ιδιαίτερα μυώδης Martyn Ford, ηθοποιός και body builder, αντιμετώπισε εντελώς ξαφνικά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο, ύψους 203 εκατοστών και βάρους 145 κιλών και γεμάτος τατουάζ, πρωταθλητής του body building, ο οποίος έχει λάβει μέρος και σε ταινίες, βρέθηκε στο κρεβάτι του πόνου.

Όπως εξήγησε, σε ανάρτησή του στο instagram πριν από δύο ημέρες, το τελευταίο διάστημα ήταν για εκείνον μία κόλαση, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο στομάχι, έχοντας αφόρητους πόνους.

 

 

Όπως εξήγησε όταν ήταν νεογέννητος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αυτό του προκάλεσε προβλήματα περισσότερα από 30 χρόνια μετά. 

Ωστόσο, ήταν τυχερός και όλα πήγαν καλά, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να γίνει μία τεράστια ουλή στο στέρνο του, όπως του είχαν πει αρχικά, ενώ τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο.

 

 

Όπως τόνισε, αντλεί κουράγιο τόσο από την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους, όσο και από τους followers του που τον "βομβαρδίζουν" με likes και του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

 

 

Ο μυώδης άνδρας, που συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την αγάπη που δέχτηκε στην περιπέτειά του αυτή, παίρνει τώρα κουράγιο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγαπημένες του ασχολίες, όταν γίνει εντελώς καλά!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ