Η Bentley των γυαλιών ηλίου: Aυτά είναι τα 10 πιο ακριβά γυαλιά στον κόσμο!

Ζευγάρια που εντυπωσιάζουν, είτε με περισσότερα είτε με λιγότερα διαμάντια που σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε στην κατοχή μας. Υπέροχα!

Cartier Paris με χρυσό 18 καράτια

Συνήθως ο σκελετός των γυαλιών είναι είτε μεταλλικός, είτε πλαστικός.

Δεν ισχύει και το ίδιο όμως για τα συγκεκριμένα γυαλιά, καθώς ο σκελετός τους είναι από χρυσό 18 καρατίων, ενώ επίσης έχει αληθινά διαμάντια σχεδιασμένα από τον Cartier Paris και γι΄αυτό η τιμή τους είναι στα 25.000$.

Lugano Diamonds

Η Lugano Diamonds είναι γνωστή εταιρεία κοσμημάτων, η οποία συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Barton Perreira, όπου σχεδίασε αυτό το μοναδικό κομμάτι. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτών των γυαλιών είναι ότι συνδυάζει ασήμι, χρυσό και μαύρα διαμάντια. Η τιμή τους φυσικά ανέρχεται στα 27.000$.

Gold & Wood 119 Diamond

Τα συγκεκριμένα γυαλιά όπως μαρτυρά και το όνομά τους έχουν 119 διαμάντια και για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο εργάστηκε ένας ειδικός των κοσμημάτων. Γι’ αυτό η μεγάλη ποσότητα διαμαντιών σε συνδυασμό με την δεξιοτεχνία που χρειάστηκε εκτίναξε την τιμή τους στα 30.000$.

Bulgari Parentesi Diamonds

Η γνωστή εταιρεία Bulgari εκτός από τα κοσμήματα, τις τσάντες, τα πορτοφόλια έκανε δυναμική την παρουσία της και στα γυαλιά ηλίου και δεν θα μπορούσε να βγάλει κάποια πιο ιδιαίτερα κομμάτια. Έτσι έβγαλε 10 μόνο ζευγάρια γυαλιά ηλίου με διαμάντια και χρυσό, τα οποία κοστολογούνται στα 31.000$.

Bentley Paltinum

Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Bentley είναι γνωστή για το απλό, αλλά σοφιστικέ ύφος της. Αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο και στην αγορά γυαλιών ηλίου με λιγοστά κομμάτια, τα οποία συμπληρώνουν το στυλ όσων οδηγούν τα αυτοκίνητα τους. Αντίστοιχες με τις τιμές των αυτοκινήτων είναι και οι τιμές των γυαλιών, τα οποία κοστίζουν 45.000$.

Gold & Wood 253 Diamond

Μετά από τα 119 διαμάντια που κόσμησαν την προηγούμενη σειρά γυαλιών, η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει και νέο σχέδιο με ακόμα περισσότερα. Για την ακρίβεια τα συγκεκριμένα γυαλιά κοσμούν 253 μοναδικά διαμάντια, τα οποία θα λάτρευε όποιος είναι γνώστης και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ το οποίο ανέρχεται στην τιμή των 55.000$.

Bulgari Flora

H Bulgari έκανε τη διαφορά με ακόμα ένα ζευγάρι γυαλιών, όπως αναφέρει το ediva.gr, ο σκελετός του οποίου περιέχει χρυσό 18 καρατίων και κάποια διαμάντια που είναι ικανά να εκτοξεύσουν την τιμή τους στα 59.000$. Σίγουρα είναι ελάχιστες οι γυναίκες που θα μπορούσαν να γευτούν αυτή τη μοναδική πολυτέλεια.

Maybatch The Diplomat 1

H Maybatch είναι μια γερμανική εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων, η οποία ακολούθησε το παράδειγμα της Bentley και αποφάσισε να βγάλει κάποια ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Τα κομμάτια ήταν ελάχιστα, μόνο για τους πραγματικούς συλλέκτες. Τα 50 ζευγάρια που σχεδιάστηκαν ήταν από σκελετό με χρυσό 18 καρατίων και 147 διαμάντια και φυσικά η τιμή τους ήταν απλησίαστη στα 60.000 δολάρια.

Clic Gold 18K Sports sunglasses

H Clic Gold είναι μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στην αγορά των γυαλιών ηλίου και κανείς δεν περίμενε ένα τόσο ακριβό σχέδιο, αφού ανήκει στην κατηγορία των πιο εμπορικών γυαλιών. Το συγκεκριμένο σχέδιο όμως είναι κατασκευασμένο μόνο από χρυσό 18 καρατίων και γι’ αυτό κοστίζει 75.000 δολάρια.

Chopard De Rigo Vision sunglass

Στην κορυφή της λίστας με τα ακριβότερα γυαλιά ηλίου ανήκει το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο κοστίζει 408.000 δολάρια, πολλά περισσότερα από όσα θα δίναμε για να αγοράσουμε ένα κανονικό σπίτι και ο λόγος είναι ότι έχει χρυσό 24 καρατίων, αλλά και μικρά συλλεκτικά διαμάντια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ