Ελένη Χατζίδου: Η εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το "Survivor" & η εγχείρηση που θα κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το reality επιβίωσης, αλλά και την εγχείρηση που πρέπει να κάνει μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day στον Alpha" και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το "Survivor", ενώ αποκάλυψε πως πρέπει να κάνει και μία εγχείρηση.

«Έχασα 7 κιλά στο Survivor, έχω πάρει τα 4 σίγουρα. Τα παίρνεις πολύ εύκολα και είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί τρως ό,τι να’ναι, δεν σε νοιάζει. Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι για το δέρμα μου. Ο ήλιος έκαιγε όταν δεν έβρεχε, έκαιγε υπερβολικά. Έχω γεμίσει κάτι σπυράκια μικρά, περίεργα. Έκανα ενυδάτωση, μεσοθεραπεία...» ανέφερε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε «Έχω και ένα άλλο θέμα, πρέπει να κάνω και μία σαν εγχειρησούλα, επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι πολύ καλά. Έβγαλα κάτι σαν πολυποδάκι, κάτι μικρό, δεν είναι κάτι σοβαρό. Πήρα ένα χάπι για να μπορέσει να μου έρθει η περίοδος...».

Αποκάλυψε, δε, πως είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της, μετά το "Survivor".

«Έχω οξεία τενοντίτιδα, αλλά επειδή ο γιατρός φοβήθηκε και για μηνίσκο και για κάτι άλλο, μου είπε κάνε μια μαγνητική να δούμε. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Τουλάχιστον 10...» είπε η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα από το Zappit...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ