Μας συγκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για τον πατέρα του: "Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι το Μεξικό ταξίδεψε ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στο χθεσινό Celebrity Travel.

Μιλώντας στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής για τον θάνατο του πατέρα του.

"Αν έπρεπε να πεις σε έναν άνθρωπο ευχαριστώ, ποιος θα ήταν αυτός;", ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης και ο παρουσιαστής λύθηκε.

"Ο πατέρας μου. Με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, με δίδαξε να μη λέω ψέμματα και όταν χρειάστηκε ήταν και μάνα και πατέρας. Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί - μετά από 5, 6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή - ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…»", κατέληξε ο παρουσιαστής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ