Κώστας Λεφάκης: Πως θα είναι ο Απρίλιος για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσει ο Απρίλιος;

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο Ερμής ανάδρομος από τον Κριό θα φέρει σημαντικές αναθεωρήσεις και κόντρες, δεν θα λείψουν όμως και οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο , στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα μας προσφέρει την άνεση για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση και ζεστασιά στις σχέσεις μας.

Ο Άρης από τον Αιγόκερω μας παρακινεί να θέσουμε στόχους, έστω και αν στο ξεκίνημα του μήνα μας περνά από δοκιμασίες αφού θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο. 

Ο Δίας και ο Πλούτωνας ανάδρομοι και οι δύο πραγματοποιούν για μία ακόμα φορά τα εξάγωνό τους, προσφέροντας ανταμοιβή ψυχική, συναισθηματική και υλική, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει πως θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια, μέσα από το oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ανεξήγητες καθυστερήσεις ή αντιδράσεις στα επαγγελματικά σας, θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 του μήνα, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. 

Οι μέρες του Πάσχα δεν είναι ευνοϊκές για αλλαγές του προγράμματός σας και φροντίστε να μην εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Ο μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στάσιμος καθώς πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε δυναμικά και προοδευτικά. 

Προσέξτε τις κινήσεις, τις σχέσεις και τις επιδιώξεις σας. Είναι καλύτερα να αποφύγετε να εκτεθείτε και να λειτουργήσετε με σύνεση. 

Μην διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από εκείνους οι οποίοι έχουν λόγους να λειτουργούν ανταγωνιστικά απέναντί σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας στην εργασία και στα οικονομικά σας. Φροντίστε να λειτουργήσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Είναι θέμα χρόνου να μπει τάξη στο εισόδημά σας και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οι μέρες του Πάσχα προβλέπονται ενδιαφέρουσες και θα σας δώσουν αφορμές για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια των ημερών και να λειτουργήσετε σωστά στις συγκυρίες ώστε να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος και να οργανώσετε καλύτερα το μέλλον σας. Λειτουργήστε με βάση το άμεσο συμφέρον σας γιατί τώρα πρέπει να κατοχυρώσετε τα κάθε είδους δικαιώματά σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας που διανύουμε είναι ο τελευταίος με τον Ουρανό στον Κριό, ο  οποίος είναι ο μόνος που ευνοεί τις κινήσεις σας τώρα. Πρέπει δηλαδή να ενεργήσετε για το μακροπρόθεσμο συμφέρον σας και να αντέξετε την αντιστροφή των καταστάσεων που είχατε υπολογίσει σαν ευνοϊκές. Περάστε τις ημέρες του Πάσχα όπως το είχατε σχεδιάσει, βρείτε αφορμές για επικοινωνία και ωραίες εξορμήσεις και προσοχή στην υπερβολή που σας διακρίνει όταν περνάτε καλά. Οικονομικά και πρακτικά θέματα είναι καλύτερα να μείνουν όπως έχουν και να μην επιχειρήσετε να κάνετε μεγάλες τομές τώρα, όσο και αν στο μυαλό σας τα έχετε όλα σχεδιασμένα. Κάποιες πρωτοβουλίες των άλλων να σας πλησιάσουν, σας δίνουν χαρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα αισθηματικά σας και σας παρακινεί να πάρετε πρωτοβουλίες που τόσο καιρό διστάζατε. Ένα ταξίδι θα συνδυάσει το τερπνό και το ωφέλιμο, ίσως όμως πραγματοποιηθεί μετά τις ημέρες του Πάσχα. 

Ο Άρης στον Αιγόκερω ωφελεί τις επαγγελματικές σας επαφές και δικαιώνει τις θέσεις σας. Αν προσπαθείτε να προσεγγίσετε νέους πελάτες φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για τις συναντήσεις σας ή για την επικοινωνία που θα ξεκινήσετε. 

Στα οικονομικά σας, κάποια από τις πηγές του εισοδήματός σας φαίνεται αν στερεύει προσωρινά και θα πρέπει να ενεργήσετε για αντικατάστασή της. Θα αναγκαστείτε για κάποιο καιρό να δώσετε πρωτοβουλίες και σε άλλα άτομα ή συνεργάτες, φροντίστε όμως να έχετε την εποπτεία των πράξεων που επηρεάζουν τα σχέδιά σας!

ΛΕΩΝ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σας θέλει συντηρητικούς και υπομονετικούς. Φροντίστε ώστε οι ημέρες του Πάσχα να κυλήσουν ήρεμα και χωρίς θέματα που έχουν τη δύναμη να σας εκνευρίσουν. 

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις προκλήσεις και μην βιάζεστε να γίνουν όλα χωρίς να περάσει χρόνος. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο συμβατό με τις ανάγκες στην εργασία και πιο ουσιαστικό στις επιδιώξεις σας. 

Σε προσωπικά και αισθηματικά θέματα γίνετε πιο διπλωμάτες και μην νομίζετε ότι οι πολλές υποχρεώσεις των άλλων προς τρίτους, μεταφράζονται ως αδιαφορία απέναντί σας. 

Απλά είναι δύσκολο να βρείτε την άκρη τώρα, να ενώσετε όλα τα κομμάτια του παζλ και να χαράξετε τη σωστή στρατηγική. Ηρεμήστε όπου χρειάζεται και μην δίνετε αφορμές να παρεξηγήσουν το ενδιαφέρον σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H Αφροδίτη στον Ταύρο συμπαρίσταται στα σχέδιά σας για ανανέωση ή επανένωση της συναισθηματικής σας ζωής. Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν κινήσεις καλής θέλησης από τη μεριά σας, είτε προς κάποιο νέο σύντροφο, είτε προς τον άνθρωπο με τον οποίο είσαστε μαζί στο παρελθόν. 

Ο Άρης στον Αιγόκερω ευνοεί τα επιχειρήματά σας και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις επιδιώξεις σας σε όλους τους τομείς. 

Η εργασία φέρνει ένα είδος αποκατάστασης και θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την αντίστοιχη συγκυρία. Αποφύγετε να διαταράξετε τις σχέσεις της οικογένειας με τους συγγενείς και αποφύγετε να πάρετε θέση σε ένα ζήτημα το οποίο δεν σας αφορά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που χρειάζεται προσοχή σε όλους τους τομείς, όχι γιατί προμηνύεται κάτι αρνητικό, αλλά λόγω του χαρακτήρα σας, που μπορεί να ελπίζει σε περισσότερα από όσα πρόκειται τελικά να συμβούν. Οι μέρες του Πάσχα και μέχρι τις 15, δεν είναι ανέφελες στις σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε κοινωνικές. Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, επενδύοντας στο αρνητικό σενάριο. Μετά τις 15 και ως το τέλος του μήνα, κάποια θέματα εξελίσσονται αργά, αλλά συμφέροντα, όμως και πάλι, θα πρέπει να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν με το δικό τους τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας είναι θετικός στις επιδιώξεις σας και θα πρέπει να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε, τόσο στην εργασία, όσο και στα οικονομικά σας. Οι μέρες του Πάσχα σας βοηθούν να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, αρκεί να έχετε προνοήσει, ώστε τα πρακτικά σας θέματα να είναι τακτοποιημένα. Οικονομικά επίσης θα είναι καλό να μην αφήσετε εκκρεμότητες για το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς στις 18, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα φέρει αναστάτωση και αταξία. Προσπαθήστε να μην συνδέετε ανόμοιες καταστάσεις μεταξύ τους και να μην απομακρύνεστε από την οικογένεια και τις ανάγκες της. Είναι καιρός που πρέπει να αναδιοργανώσετε το σπίτι και να διευκολύνετε μια από τις σχέσεις σας που έχει ταλαιπωρηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης και της αναδιοργάνωσης της καθημερινότητάς σας σε όλους τους τομείς. Το Πάσχα ας κυλήσει ήρεμα, χωρίς μεγάλες προσδοκίες και χωρίς να διαφοροποιηθείτε από τις παραδοσιακές ανάγκες των ανθρώπων που θα απαρτίζουν την συντροφιά σας. Με λίγα λόγια, συμβιβαστείτε με ότι επικρατεί γύρω σας και μην σας παρασύρει η διάθεσή σας για αλλαγές και περιπέτειες. Αφήστε το μήνα να περάσει με τον τρόπο του, γιατί αν θελήσετε να περάσει με τον δικό σας θα έχετε απώλειες. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι πιο θετικό για εσάς και αν καταφέρετε να κάνετε υπομονή μέχρι τότε, θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή στην υγεία και στα μικρο ατυχήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε οργανωτικά και προληπτικά αυτόν τον μήνα. Οι μέρες του Πάσχα δεν φαίνεται να διαταράσσονται, ιδιαίτερα αν έχετε προγραμματίσει τις κινήσεις και τις μετακινήσεις σας αρκετό καιρό πριν. Στις 18 γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στο ζώδιό σας και αλλάζει τις προτεραιότητές σας σε θέματα όπως η εργασία και η οικονομική σας ασφάλεια. Η οικογένεια και ότι σταθερό υπάρχει στη ζωή σας θα δεχτεί πιέσεις από το περιβάλλον τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσετε εξ αιτίας κάποιας επιμέρους εύνοιας που δέχεστε από τους μικρότερους πλανήτες και ιδιαίτερα από τον Άρη, επίσης στο ζώδιό σας. Λειτουργήστε διεξοδικά και με σύνεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος σας αναγκάζει να είστε προσεκτικοί και ιδιαίτερα συγκαταβατικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας. Οι μέρες του Πάσχα χρειάζονται προσοχή και ψυχραιμία καθώς θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε προγράμματα άλλων, ή στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Είναι δύσκολο να βγάλετε άκρη και είναι ακόμα πιο δύσκολο να δείξετε κατανόηση σε ότι σας ενοχλεί. Οι ανάδρομοι πλανήτες του μήνα, ο Ερμής στον Κριό, ο Δίας στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά με μικρό αποτέλεσμα. Προσέξτε τα λόγια που δεν έχουν νόημα και επηρεάζουν την ψυχολογία σας!

ΙΧΘΥΣ

Θετικές είναι οι εξελίξεις για εσάς, ιδιαίτερα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο την υπερβολική αισιοδοξία και τα παράγωγά της, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις είναι εύκολο να χάσετε το μέτρο και την κάλυψή σας, με τα γνωστά από άλλες φορές αποτελέσματα. Ο μήνας θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα αλλά δεν θα σταματήσει να προκαλεί καταστάσεις που χρειάζονται αξιολόγηση πριν στραφείτε προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Οι μέρες του Πάσχα θα κυλήσουν όπως τις περιμένατε, αλλά αν το θελήσετε, μπορεί να γίνουν ακόμα καλύτερες. Μετά το Πάσχα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία και το αντικείμενο που υποστηρίζετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ