Έλεν Μίρεν: Στα 72 της πήγε στην αισθητικό- Τι την ενοχλούσε στην εμφάνισή της που διόρθωσε

Μία αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της έχει κάνει η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, όπως αποκάλυψε πρόσφατα!

Πρόκειται για μία άκρως γοητευτική γυναίκα, που φαίνεται πως δεν θέλει να παρεμβαίνει έντονα στις αλλαγές που επιφέρει ο χρόνος στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ο λόγος για την 72χρονη Έλεν Μίρεν, η οποία έκανε μία αποκάλυψη που μας εξέπληξε σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση!

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει κάνει τατουάζ στα φρύδια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

(Photo: Reuters)

Είναι μία κίνηση που, όπως σημείωσε, έφερε «τεράστια διαφορά» στην εμφάνισή της.

Στο τατουάζ φρυδιών, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια με μηχανήματα νέας γενιάς ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες για τρισδιάστατο εφέ με ημι-μόνιμη μελάνη και δημιουργείται ρεαλιστικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται χρήση μολυβιού, σκιάς ή τζελ κάθε μέρα.

(Photo: Liz O. Baylen / Los Angeles Times)

«Θα σας πω τι έκανα πρόσφατα, που μου αρέσει -έκανα τατουάζ φρυδιών» δήλωσε η ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph».

«Είχα βαρεθεί να μην έχω φρύδια και όταν μια από τις φίλες μου το έκανε τελικά, σκέφτηκα ότι φάνηκαν υπέροχα» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ελαφρύ και διακριτικό - αλλά αυτό σημαίνει ότι όταν σηκωθώ το πρωί και δεν έχω μακιγιάζ, τουλάχιστον έχω φρύδια. Είναι τεράστια η διαφορά».

(Photo: L'Oreal)

Η Έλεν Μίρεν, πρόσωπο της μάρκας ομορφιάς L'Oreal, έχει γίνει εξέχουσα υπέρμαχος των ηλικιωμένων γυναικών, επιμένοντας οι φωτογραφίες της να μην είναι υπερβολικά ρετουσαρισμένες.

Το 2016, είπε ότι είχε αρχίσει να δίνει περισσότερη προσοχή στα φρύδια της, όταν υποδυόταν τη βασίλισσα της Βρετανίας στη σκηνή στη θεατρική παράσταση «The Audience».

«Δεν νομίζω ότι η βασίλισσα τα έχει αγγίξει ποτέ» είπε τότε. «Έχει φρύδια. Έτσι λοιπόν, όταν έκανα το μακιγιάζ για να εμφανιστώ ως βασίλισσα, σκέφτηκα: Ω, αυτό είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση».

Η Έλεν Μίρεν είχε ήδη ένα μικρό τατουάζ στο χέρι της, ένα σύμβολο που αποκτήθηκε ενώ ήταν «πολύ μεθυσμένη» με φίλους. Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα «The Telegraph» το 2003 ότι «ποτέ δεν το μετάνιωσα». «Πάντα ήμουν πολύ ευτυχής για το τατουάζ μου. Αλλά τότε μόνον οι κρατούμενοι, οι ναυτικοί και τα μέλη της «Hell's Angels» έκαναν τατουάζ.

«Τώρα έχει γίνει τρέλα εκτός ελέγχου. Ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές έχουν», είπε.

(Photo: Giles Keyte)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ