Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ιππότη & πως θα τον ξεχωρίσετε;

Ο άντρας ιππότης δεν είναι μόνο ο ευγενικός τύπος που σου ανοίγει την πόρτα ή θα σου προσφέρει λουλούδια.

Έχει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά  που τον κάνουν ιππότη στο πώς αντιμετωπίζει τη σχέση σας.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ιππότη;

Βλέπει πίσω από την ομορφιά σου.
Δεν σου κάνει μόνο κολακευτικά σχόλια για το σώμα σου. Κυρίως, δείχνει πόσο θαυμάζει την ευγένεια και την εξυπνάδα σου και πόσο σε εκτιμά σα χαρακτήρα. Δίνει σημασία σε εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν ξεχωριστή κι ελκυστική ως άνθρωπο.

Δεν φοβάται την επιτυχία σου.
Πολλές επιτυχημένες κι ισχυρές γυναίκες δυσκολεύονται στις σχέσεις τους. Η αιτία είναι πως πολλοί άνδρες αισθάνονται άβολα με μια γυναίκα που είναι πιο επιτυχημένη από αυτούς. Ωστόσο, ένας πραγματικός κύριος δεν θα νιώσει ποτέ μειονεκτικά. Αντίθετα, είναι υποστηρικτικός και πιστός σύμμαχος στα όνειρα και τους στόχους σου.

Λέει αυτό που σκέφτεται.
Ένας τζέντλεμαν είναι ευθύς και δεν παίζει παιχνίδια μυαλού. Η ειλικρίνεια είναι το μεσαίο του όνομα και το κάνει προφανές μέσω των  πράξεών του.

Σε εμπιστεύεται.
Ένας πραγματικός ιππότης σέβεται τη ζωή σου. Δε σε “ανακρίνει” για το ποιός ήταν στο τηλέφωνο, με ποιούς μιλάς ή βγαίνεις. Σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Σέβεται την προσωπικότητά σου και την ανεξαρτησία σου, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.

Είναι ήρεμος κι υπεύθυνος.
Φροντίζει να επιλύει κάθε ζήτημα που προκύπτει με ηρεμία και διπλωματία. Δε του αρέσουν οι φωνές κι οι τσακωμοί. Εννοείται πως δεν είναι από τους τύπους που θα παίξουν ξύλο, ακόμα κι αν πρόκειται για τα μάτια σου. Είναι υπεύθυνος και συνεπής σε όλα όσα κάνει και λέει.

Σέβεται τις ανάγκες σου.
Δεν είναι εγωιστής. Τον ενδιαφέρει να περνάς καλά και να είσαι χαρούμενη. Φροντίζει με κάθε τρόπο να σε κάνει ευτυχισμένη. Φυσικά, σέβεται τις ανάγκες σου και δεν κοιτά μόνο τις δικές του.

Σου δίνει προτεραιότητα.
Σταματά αυτό που κάνει για να σε ακούσει, σε κάνει να νιώθεις μοναδική από το πόσο ενδιαφέρον σου δείχνει. Ακόμα κι αν πνίγεται στη δουλειά θα δώσει προτεραιότητα σε σένα. Αν τον έχεις ανάγκη, θα παρατήσει τους φίλους του και θα τρέξει κοντά σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ