Αυτά είναι τα 5 πράγματα που ένας άντρας βρίσκει σέξι σε μία γυναίκα!

Υπάρχουν στιγμές που πολύ θα 'θελες να μπεις στο μυαλό του, να δεις τι σκέφτεται για σένα, τι προσέχει, τι σκέψεις του δημιουργούν αυτά που λες, η όψη σου όταν σε κοιτάζει επίμονα.

Πάντως τα παρακάτω τα προσέχει και τα εκτιμάει ένας άντρας. Τα ζυγίζει και συχνά τα βρίσκει πολύ γοητευτικά.

Τον τρόπο που μιλάς
Ειδικά εκείνον με τον οποίο μιλάς σ' εκείνον όταν είστε μαζί, χαλαρά. Όταν του μιλάς κι ασυναίσθητα αλλάζεις τη φωνή σου. Το παρατηρεί, το βρίσκει πολύ γλυκό.

Όταν μιλάει και τον προσέχεις
Ποιος θέλει να μιλάει και να μην τον ακούν; ειδικά όταν αυτός ο «άλλος» είναι το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεται ερωτικά. Κερδίζεις ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του όταν τον ακούς με προσοχή, όταν αυτά που λέει σ' ενδιαφέρουν (αλλιώς τι κάνεις μαζί του;).

Το ότι γυμνάζεσαι
Μπορεί να μουρμουράει καμιά φορά που του λες ότι φεύγεις για να πας στο pilates, αλλά κατά βάθος, του αρέσει που προσέχεις την υγεία και το σώμα σου. Δίνεις και σ' εκείνον το κίνητρο να κάνει το ίδιο.

Την αγάπη σου για το φαγητό
Μην σου περάσει καν από το μυαλό να τρως λιγότερο μπροστά του «για να μη σε παρεξηγήσει». Τι είναι αυτά τώρα καλέ; να είσαι ο εαυτός σου, παντού και πάντα. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν ελκύεται από κάποιον που μετράει τις μπουκιές του ή δεν τρώει καθόλου. Καταρχήν έχει πλάκα να μοιράζεστε το φαγητό. Να είσαι φυσική, του αρέσει πιο πολύ απ΄όσο νομίζεις (και βασικά να το κάνεις πρώτα απ' όλα για σένα).

Τις φιλοδοξίες σου
Είσαι αποφασιστική, θέτεις στόχους για σένα, είσαι ανεξάρτητη κι όλο αυτό είναι η γοητεία σου στα μάτια του. Ένας άντρας που ξέρει τι θέλει και τι έχει ανάγκη θέλει δίπλα του μία γυναίκα που να πατάει γερά στα πόδια της κι όχι να την έχει υποχείριό του, με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ