Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης: «Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί διαταράσσουν τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας»

Νέες προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά από τον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

Ο Τούρκος πολιτικός αναφέρθηκε σε "ανίκανους" Έλληνες πολιτικούς που προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, σε μήνυμά του στο twitter ανέφερε «Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».

 

«Η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσει και να δυναμώσει τη σχέση της με την Ελλάδα. Παρά αυτή την αλήθεια, ορισμένοι ανίκανοι πολιτικοί της Ελλάδας έχουν στόχο να διαταράξουν αυτές τις σχέσεις» συμπλήρωσε ο Μποζντάγ, ενώ υποστήριξε ότι είναι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ