Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης- Τα νεότερα για την υγεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθεραπεία του πρώην παρουσιαστή εισέρχεται πλέον σε νέα φάση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, καθώς μετά από 3,5 μήνες πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν.

H αποκατάσταση της υγείας του πρώην παρουσιαστή εισέρχεται έτσι σε νέα φάση, καθώς μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως τόνισε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, μιλώντας στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα", εκείνοι σήμερα κάνουν Ανάσταση, ενώ η εξέλιξη αυτή αποτελεί θαύμα για την οικογένεια.

«Είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Νευροχειρουργική κλινική και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Στη διάρκεια της παραμονής του στη ΜΕΘ  παρουσίασε πολλές επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν και θα σας αναφέρω ότι πολλές φορές κινδύνεψε η ζωή του... Σήμερα, τρεισήμισι μήνες μετά, εξέρχεται από τη νευρολογική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα και πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα του Star, ο διοικητής του νοσοκομείου, Θ.Ρούπας.

Ο πρώην παρουσιαστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Ασκληπιείο της Βούλας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου θα συνεχιστεί η αποθεραπεία του.

Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης «αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…».

Δείτε το βίντεο από το peoplegreece.com...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ