Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα χαλάκια σας! Ο Σπύρος Σούλης συμβουλεύει...

Δείτε πως θα καθαρίσετε τα μικρά χαλάκια που έχετε στο σπίτι σας!

Τα μικρά χαλάκια που μπορεί να έχετε σε κουζίνα, χολ και μπάνιο γεμίζουν συνεχώς δικές σας τρίχες, ψίχουλα και τρίχες από τα κατοικίδιά σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα καθαρίζετε.

Ξεκινήστε σκουπίζοντας με την ηλεκτρική σκούπα τα χαλάκια σας. Έπειτα γυρίστε το χαλί σας από την ανάποδη και σκουπίστε ξανά και από την κάτω μεριά. Σηκώνοντας το χαλί σας από το πάτωμα θα διαπιστώσετε πως έχουν πέσει κι άλλα σκουπιδάκια που βρίσκονται στην μπροστινή μεριά του χαλιού σας και είχαν κολλήσει πάνω του.

Σκουπίστε το πάτωμα και απλώστε το χαλί σας από την καλή του μεριά. Σκουπίστε άλλη μια φορά την επιφάνειά του και γυρίστε το και πάλι από την ανάποδη. Αν το σηκώσετε και βρείτε και άλλα σκουπιδάκια στο πάτωμα τότε σκουπίστε και πάλι και επαναλάβετε μέχρι να μην βρίσκεται καθόλου σκουπιδάκια στο πάτωμα, όπως αναφέρει το spirossoulis.com.

Με αυτόν τον τρόπο θα καθαρίζουν τέλεια τα μικρά χαλιά σας.

Αν έχετε βεράντα στην οποία μπορείτε να τινάξετε χαλιά μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο. Τινάξτε τα χαλιά σας και χτυπήστε τα με ένα ειδικό για αυτό το σκοπό εργαλείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ