Επίθεση με μαχαίρι σε 25χρονη οδοντίατρο στου Γκύζη- Πως περιέγραψε η ίδια την απόπειρα βιασμού της

Μία 25χρονη οδοντίατρος κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επίθεσης στου Γκύζη, από έναν άνδρα που της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η 25χρονη κοπέλα κατέθεσε πως ένας άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, την έριξε κάτω και προσπάθησε να της τραβήξει το εσώρουχο για να την βιάσει, χθες το βράδυ, επί της οδού Θεριανού, στην περιοχή του Γκύζη.

Εκείνη έβαλε τις φωνές και για καλή της τύχη, ο δράστης τράπηκε σε φυγή με μοτοσικλέτα, που ήταν παρκαρισμένη κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 25χρονη, όπως αναφέρει το newsit.gr, η επίθεση σημειώθηκε ενώ είχε σχολάσει και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της για να πάει σπίτι της.

Εκεί, όπως είπε, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άνδρα ψηλού, αδύνατου με ξανθά ίσως μαλλιά. Αυτός ο άνδρας την άρπαξε από το μπράτσο άρχισε να την βρίζει σε σπαστά ελληνικά.

Όπως λέει, άρχισε να την τραβά σε απόμερο σημείο κοντά στο αλσύλλιο του Πεδίου του Άρεως στου Γκύζη. Εκεί σύμφωνα με την 25χρονη, υπό την απειλή ενός μαχαιριού προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν και το παντελόνι.

Καθ΄όλη την διάρκεια του περιστατικού η νεαρή οδοντίατρος πάλευε μαζί του, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας της κατάφερε 2 μαχαιριές, μια στο πόδι και μια στο στήθος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ