Τραγικό τέλος σε μια τραγική ιστορία: Σκότωσε την 20χρονη κόρη του & το μωρό τους πριν αυτοκτονήσει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ιστορία σαν αρχαία τραγωδία εκτιλύχθηκε στις ΗΠΑ.

H 20χρονη Katie Pladl και ο θετός της πατέρας βρέθηκαν νεκροί, πριν από λίγες μέρες, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. 

Δράστης της δολοφονίας ήταν ο βιολογικός πατέρας της 20χρονης, Steven Pladl, ο οποίος είχε προηγουμένως δολοφονήσει και το, μόλις επτά μηνών, παιδί που είχε αποκτήσει με την Katie, στο σπίτι τους, στη Βόρεια Καρολίνα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η αιμομικτική σχέση του ζευγαριού είχε απασχολήσει έντονα τις ΗΠΑ τον προηγούμενο χρόνο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο οι δυο τους συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

H Katie και ο Steven συναντήθηκαν το 2016, όταν η Katie αποφάσισε να αναζητήσει τον βιολογικό της πατέρα, όμως τελικά ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν αποκτώντας και τον μικρό Benett.

Αν και εκείνοι ισχυρίζονταν πως ζούσαν ευτυχισμένοι, η ιστορία είχε τραγικό τέλος, με τον Steven Pladl να αυτοκτονεί αφού πρώτα είχε σκοτώσει την βιολογική κόρη και σύζυγό του, το μωρό τους και τον θετό πατέρα της κοπέλας.

Το μωρό εντοπίστηκε νεκρό από τις Αρχές μετά από τηλεφώνημα της μητέρας του Pladl, η οποία ανέφερε πως ο γιος της της είχε δηλώσει πως σκόπευει να σκοτώσει τον 7 μηνών Benett.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ