Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League - 16 Μαΐου στην Λυών ο τελικός

Κέφια είχε η κληρωτίδα των ημιτελικών του Europa με την κλήρωση να μας δίνει αυτό που όλοι ήλπιζαν για τελικό, μια «στροφή» νωρίτερα.

Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε διπλές αναμετρήσεις για ένα από τα δύο εισιτήρια για το Parc Olympique Lyonnais, στη Γαλλία όπου είναι προγραμματισμένος ο τελικός.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατάκτηση του Europa League είναι και η μοναδική ευκαιρία της Άρσεναλ να βρεθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου, αφού ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει την 4αδα στην Αγγλία (σ.σ παρόμοιο με αυτό που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρσι, όπου κατακτώντας τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση βρέθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης).

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η έτερη αναμέτρηση των ημιτελικών, με τη Μαρσέιγ, του Κώστα Μήτρογλου, και τη Σάλτσμπουργκ, που προέρχονται και οι δύο από μεγάλες ανατροπές στο προημιτελικά, να μονομαχούν για το δεύτερο εισιτήριο.

Αναλυτικά η κλήρωση των ημιτελικών:

  • Μαρσέιγ (Γαλλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
  • Αρσεναλ (Αγγλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26/4, οι ρεβάνς στις 3/5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο «Parc Olympique Lyonnais» στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ