Αυτή η ξανθιά μητέρα 3 παιδιών είναι το μεγάλο αφεντικό του Facebook στην Ευρώπη - Σιχαίνεται να της μιλούν για μόδα...

Είναι η αντιπρόεδρος του κορυφαίου social media στη Βρετανία, μιλάει για τις ποσοστώσεις, την ευέλικτη εργασία και προσπαθεί να βοηθά τις γυναίκες να γίνονται... Top στις επιχειρήσεις.

Ο λόγος για την Nicola Mendelsohn, η οποία κατάγεται από τις ΗΠΑ μα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, εργάζεται στα νέα γραφεία του Facebook στο Euston.

"26 εκατομμύρια άνθρωποι γίνονται μέλη κάθε μέρα στο Facebok και εισέρχονται σε αυτό κατά μέσο όρο 14 φορές την ημέρα στην Αγγλία", λέει χαρακτηριστικά στην Evening Standard η Mendelsohn.

"Οφείλουμε να επικεντρωνόμαστε στα έργα που πράττει κάθε γυναίκα στον τομέα της παρά στο "τι φοράει", "που ζει", κλπ" σημειώνει αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν είναι φίλη της μόδας και των υπολοίπων μα αντιθέτως τα σιχαίνεται...

"Θέλω να βεβαιωθώ πως βοηθώ την επόμενη γενιά γυναικών. Πως μπορώ να εμπνεύσω την κόρη μου να 'ναι παθιασμένη με ότι καταπιάνεται", ανέφερε χαρακτηριστικά η Mendelsohn την περασμένη εβδομάδα στη Σύνοδο Κορυφής της Fortune's The Most Powerful Women.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ