Story of the day... αλά Ελληνικά: 25χρονη αυτοτραυματίστηκε και σκηνοθέτησε τον... βιασμό της για να αποφύγει τον γάμο της!

Ένας μικρός σουγιάς φαίνεται πως στάθηκε ικανός για να αποφύγει τον γάμο.

Έπειτα από το τέλος της εργασίας της, πριν από μερικές μέρες, η νεαρή κοπέλα έπεσε έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στο Πεδίον του Άρεως. Έτσι, τουλάχιστον, είχε η ίδια αρχικά ισχυριστεί.

Οι πιέσεις, ωστόσο, των αστυνομικών οδήγησαν την 25χρονη να ομολογήσει την αλήθεια. Την σκηνοθεσία δηλαδή του περιστατικού προκειμένου να μην παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της.

Πρώτη ένδειξη για την "δυσπιστία" των Αρχών ήταν όσα δήλωσε στην κατάθεσή της για την αποχώρησή της από την κλινική. Η 25χρονη ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό έγινε όταν είχε σχολάσει, όμως έφυγε από την κλινική χωρίς να πάρει μαζί την τσάντα της και το κινητό της. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, επίσης, δεν έδινε σωστές απαντήσεις στην κατάθεση της. Επιπλέον, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ο ισχυρισμός της ότι ο αλλοδαπός που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε τσιλιαδόρο δεν ευσταθούσε, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις βιασμού. Σε αυτό το πλαίσιο, έκαναν έλεγχο στις κάμερες της περιοχής και δεν είδαν καμία μηχανή να φεύγει από το σημείο εκείνη την ώρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ