MasterChef: Αποχώρηση με συγκίνηση και αιχμές από την Μάγκυ Tαμπακάκη - Το αινιγματικό της μήνυμα στο Instagram (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αποχώρηση - έκπληξη παρακολούθησαν χθες το βράδυ οι τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, η Μάγκυ Ταμπακάκη κλήθηκε να βγάλει την ποδιά της έπειτα από την διπλή δοκιμασία που συμμετείχε και έχασε από τον Γιώργο Φασίλη.

Πριν τη δεύτερη, ωστόσο, μαγειρική αναμέτρηση, η γοητευτική μαγείρισσα προχώρησε σε ένα on camera ξέσπασμα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

"Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μερικές ώρες, μάλιστα, μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου, η πρώην παίκτρια του MasterChef δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με ένα αινιγματικό μα αισιόδοξο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ενα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει αλλά το όνειρο συνεχίζεται! #ilovemyhaters #masterchefgr #followyourdreams #behonest #bereal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ